Julehygge for ungdomsspillere blev til en festlig eftermiddag!

Vi afholdt med stor succes et julehyggearrangement for vores ungdomsspillere torsdag den 7. december. Det blev en festlige og hyggelig begivenhed, som var en god lejlighed til at samle vores unge spillere for nogle timers sjov og samvær.

Arrangementet bød på en god blanding af sport og festligheder. Spillerne havde en sjov tid på banerne, hvor de viste deres badmintonfærdigheder og nød den venskabelige konkurrence. Udover spillet blev der også serveret lækre æbleskiver, som alle nød med stor glæde.

Vores trænerteam ønsker at takke alle de unge spillere for deres energi og entusiasme. Deres deltagelse og glæde var med til at gøre eftermiddagen både mindeværdig og sjov.

Kom med til badminton fest når 1. holdet spiller hjemme

Som en særlig opfordring, vil vi gerne invitere alle vores ungdomsspillere til at komme og støtte vores 1. hold, når de spiller deres første hjemmekamp i det nye år. Lad os sammen lave en ægte badmintonfest og vise vores holdånd! – Datoen er ikke på plads endnu, men du kan snart finde den her på badmintonplayer.

Vi ser frem til at se jer alle igen til denne spændende kamp og til mange flere sjove og hyggelige stunder i klubben.

Husk der er ungdomsturnering hjemme 6.-7. januar

Turneringsnummer:  S015038
Dato:  lø 06-01-2024 til sø 07-01-2024
Tilmeldingsfrist:  to 21-12-2023
Spilledage: 
lø 06‑sø 07   U09 D
lø 06‑sø 07   U11 C,D
lø 06‑sø 07   U13 D
Kontakt:  Per Toft, 24612710, Ungdom@hbk.dk

Turneringsinvitation


LMU i Holbæk den 27.-28. januar

Holbæk Badminton Klub og Holbæk Kommune har virkelig arbejdet seriøst med at kunne tilbyde et helt særligt arrangement i uge 4.

LMU kendetegnes af, at du kan møde mange andre spillere end til dagligt, da det er en landsdækkende turnering – og til LMU kan du også se frem til at møde spillere fra en årgang, som du ikke møder til daglig og med mulighed for at spille med andre makkere end til daglig. Alt sammen skal gerne give dig en række jævnbyrdige kampe med masser af spænding.

LMU spilles i U10, U12, U14, U16 og U18.

Læs invitationen her


Glædelig jul og godt nytår

Julen nærmer sig og vi vil også gerne udtrykke vores varmeste ønsker for en glædelig jul og et godt nytår til alle vores medlemmer og deres familier. Vi ser frem til et nyt år fyldt med badminton og fællesskab.

Tak til USU og andre frivillige som hjalp til med at få det afviklet i god ro og mag.

Med sportslige hilsner, Holbæk Badmintonklub

Del nyheden

Seneste nyheder