UNGDOM

Miniton (4-10 år)

Tag mor eller far med til badminton

Miniton er for børn fra 4 til 10 år.

Børnene skal starte på vores miniton-hold sammen med én af sine forældre. Forældrene skal deltage på træningen som hjælpere til vores trænere.

Spillerne møder ca. 10 minutter før træningsstart. Der kan lånes ketcher i klubben. Indendørs sko skal medbringes.

Udover du som forældre får lov til at bruge en god times tid sammen med dit barn på badminton hver uge, håber vi også at du og dit barn vil med til nogle af de arrangementer, vi har i ungdomsafdelingen i løbet af en sæson. Der er altid brug for en kage og lidt hjælp når der afholdes hygge arrangementer eller ved et jule- og afslutnings arrangementer.

Mød op i hallen lørdag formiddag

Som ny i klubben er de første 3-4 træninger gratis.

Første træning in23-24 sæsonen er den 2. september 

 

Miniton maskot

Tilmeldning, træningstider og trænere

Holdnavn Træner Dag Tidspunkt Tilmelding
Miniton 4-6 år (max 16 børn) Mike Rasmussen og Per Toft Lørdag 9:30-10:30 Tilmeld hold
Miniton 7-10 år (Max 24 børn) Mike Rasmussen og Per Toft Lørdag 10:30-11:30 Tilmeld hold

Børnenes glæde
og udvikling

Konceptet er startet på baggrund af en viden om, at jo flere gange vi gør tingene, jo bedre bliver vi til at gøre det. To nybegynder-badminton-spillere får kun bolden over nettet 100 gange på en time. Hvis en forældre kaster bolde til barnet, vil de 100 gange blive til 500 gange. Derfor er forældrene en vigtig del af træningen; de kaster boldene! (Peter Gade og Jan Ø. Jørgensen har også en træner til at “feede” dem).

Vi har set at børnene bliver meget hurtigere til at kunne spille lidt selv – og jo mere, man kan ramme bolden, jo skæggere bliver det også at spille badminton. Da grundslag og benarbejde er meget vigtige elementer i det at lære at spille badminton, gør vi meget ud af at træne dette på sjove og forskellige måder.

miniton træning