Ungdomsspillerne fik en inspirerende træning med Hans-Kristian Vittinghus

I Holbæk Badmintonklub var spændingen til at tage og føle på, da vi havde den ære at byde velkommen til den tidligere topspiller, Hans-Kristian Vittinghus. Dette særarrangement fandt sted på en torsdag eftermiddag, hvor ca. 30 forventningsfulde unge spillere samledes i Holbæk Sportsby for at lære og blive inspireret af en af Danmarks badmintonlegender.

Afspil video

Hvem er Hans-Kristian Vittinghus?

Hans-Kristian Vittinghus er anerkendt for sin dedikation og præstationer i badmintonverdenen. Med en karriere, der har budt på adskillige højdepunkter, herunder imponerende sejre på internationalt plan, er Vittinghus kendt for sin fighterånd og evne til at levere spektakulære kampe. Hans engagement i sporten, både på og uden for banen, har gjort ham til et forbillede for mange unge badmintonspillere over hele verden.

Under sit besøg delte Vittinghus gavmildt ud af sin viden, teknikker og personlige erfaringer fra badmintonverdenens top. De unge spillere fik unikke indsigter i træningsdisciplin, strategi, samt vigtigheden af mental styrke. Gennem praktiske øvelser, spil og individuelle dueller med HK, fik hver enkelt deltager en uvurderlig oplevelse, der vil blive husket og værdsat.

Vittinghus’ tilstedeværelse var ikke blot en demonstration af tekniske færdigheder, men også en lektion i passion, vedholdenhed og den glæde, sporten kan bringe. Hans evne til at engagere og motivere vores unge spillere var intet mindre end inspirerende.

Tak for engageret deltagelse til alle ungdomsspillerne

Afslutningsvis vil i Holbæk Badmintonklub, gerne sige tak til Hans-Kristian Vittinghus for hans besøg og for at have delt sin tid og viden med os. Hans indflydelse på de unge spillere var mærkbar, og vi er overbeviste om, at den inspiration og læring, de har opnået, vil bære frugt i fremtiden.

Tak til alle deltagere for en god træningsdag.

Med sportslige hilsner, 

Trænerteamet, Holbæk Badmintonklub

Del nyheden

Seneste nyheder