UNGDOM

Øvede og talenter

Øvede

Holdene henvender sig til den øvede badmintonspiller, der har gået til badminton et par år og er sikker i grundslagene. Træningsindholdet vil veksle mellem benarbejde, koordination, teknik, småspil og kampe.

Talenter

Talenttræning henvender sig til klubbens bedste ungdomsspillere fra U13-U19 om tirsdag og U13-U17 om torsdagen. Her vil der fortsat være fokus på at udvikle spillernes benarbejde, koordination, teknik, taktiks-forståelse og fysik. Der vil være tilknyttet flere hovedtrænere på træningen, så der kan laves små træningsgrupper og mere individuel træning. Vi forventer, at størstedelen af spillerne deltager i holdturnering og individuelle turneringer. Det prioriteres at alle spillere kommer til at træne både op og ned.

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte Per Toft for mere information på email toft-clemensen@outlook.dk eller telefon: 24612710   

Tre unge kvindelige badmintonspillere

Tilmeldning, træningstider og trænere​

Holdnavn Træner Dag Tidspunkt Tilmelding
Øvede Maxime Moreels, Markus Kruse, Sofia Tirsdag 16:00-17:30 Tilmeld hold
Øvede Allan Sørensen Torsdag 16:00-17:30 Tilmeld hold
Talenttræning (U13-U19) Maxime Moreels, Markus Kruse og Sofia Tirsdag 17:15-19:15​ Tilmeld hold
Talenttræning (U13-U17) Allan Sørensen Torsdag 17:15-19:15 Tilmeld hold
Frit spil for ungdomsspillere Fredag 15:00-17:00 Ingen tilmelding
Start til badminton gennem leg, og lær de vigtigste grundteknikker. MiniTon er aktiv og sjov kvalitetstid for dig og dit barn!
Vi har det sjovt, samtidig med at vi er i fuld gang med at dyrke motion. Vi fokuserer på bevægelsesglæde, godt kammeratskab og fællesskabsfølelse. Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden
Træningstider HBK

Start som begynder

Hvis du har lyst til at prøve en ny, sjov sport, hvor du udvikler din koncentration, kondition og nye venskaber, er badminton en sport for dig. Kom og vær med!