Ungdom

USU - Ungdomsudvalgets Støttegruppe

Forældresamarbejde i topform

I ungdomsudvalget stræber vi efter gode og trykke rammer for børn og unge i HBK. Det betyder også, at det er vigtigt for os, at der er en god kontakt mellem forældre og klubben. Her er plads til et sundt træningsmiljø, hvor vi kan lære af hinanden. Både ældre og yngre spiller sammen for at udveksle erfaringer og for at fremme deres udvikling. Det er vigtigt for os at badminton kan være et frirum for børnene, hvor det er sjovt for børnene at færdes. Det er udvalget bl.a. med til ved at lave arrangementer for børn og unge. 

HUSK – Fredag 15:00-18:30 er der åbne baner for ungdomsspillere, og man er velkommen til at spille kampe, få trænet serven eller bare komme forbi. 

Har du brug for hjælp til Badmintonplayer, så er der også hjælp at hente hos udvalgsmedlemmerne der som regel er i hallen om tirsdagen – der er også hjælp til forældre.

En gruppe mennesker på række ved siden af hindanden. to kvinder en mand og tre kvinder

Ungdomsudvalget i HBK(USU) består lige nu af: Helle, , Katja, Mikael, Lene, Pia, Bettina, Jeanette og . – Samt Stine som står for stævner. – Jeanette har sneget sig ud af billedet, men er også med i USU


Per Toft (find ham nederst på siden) er Ungdomsudvalgsformand i  bestyrelsen

Man er altid velkommen i ungdomsudvalget hvis man er interesseret i at hjælpe eller være medlem.

PS: Mikael efterlyser flere mænd i USU.

o

Kalender

o

Kontakt ungdomsudvalget

Lukket Facebook gruppe for Ungdom

Tilmeld dig den lukkede facebook gruppe og følg med i de seneste resultater og aktiviteter – både børn og forældre kan tilmelde sig.

Per Toft

UNGDOMS Udvalgsformand