UNGDOM

Badminton for børn og unge

Badminton for begyndere

Hvis du har lyst til at prøve en ny, sjov sport, hvor du udvikler din koncentration og kondition, er badminton er sport for dig. I Holbæk Badminton Klub går vi først og fremmest op i en  badmintonkamp med godt kammeratskab og kamp til stregen. Er du mellem 10-14 år så mød op i badmintonhallen i Holbæk Sportsby mandag eller onsdag kl. 16:00 – gerne lidt før og få fat i Per Toft. Læs mere om holdets træningstider og tilmeldning

Badminton for de mindste

Start til badminton gennem leg, og lær de vigtigste grundteknikker. Børnene skal starte på vores miniton-hold sammen med én af sine forældre. Forældrene skal deltage på træningen som hjælpere til vores trænere – læs mere om Miniton.

Badminton for
øvede og talenter

Vi udvider spillernes genskab og evner inden for benarbejde, koordination, teknik, taktiks-forståelse og sammenspil alt efter spillernes behov, derudover prioritere vi at alle spillere kommer til at træne både op og ned. Vores mål er at skabe et inkluderende og støttende træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne. Læs mere om vores hold med øvede og talenter

Start til badminton gennem leg, og lær de vigtigste grundteknikker. MiniTon er aktiv og sjov kvalitetstid for dig og dit barn!
Vi først og fremmest op i en badmintonkamp med godt kammeratskab og kamp til stregen. Vi spiller sammen på tværs af aldre.
Mathilde-og-Allan

Øvede og talent

Vi går op i at skabe et inkluderende og støttende træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og kan nyde badmintonsporten i fulde drag.
Vi glæder os til at se dig!

Træningstider og trænere

Holdnavn Træner Dag Tidspunkt
Begynder og let øvede ? Mandag 16:00-17:30
Øvede Maxime Moreels​​ Tirsdag 16:00-17:30
Talenttræning (U13-U19) Maxime Moreels, Viktor Aagesen og Veronica​​​ Tirsdag 17:15-19:15
Begynder og let øvede ? Onsdag 16:00-17:30
Øvede Allan Sørensen​ Torsdag 16:00-17:30
Talenttræning (U13-U17)​​ Allan Sørensen og Mathilde Gam og Louise Nordh Torsdag 17:15-19:15
Frit spil for ungdomsspillere Fredag 15:00-17:00
Miniton 4-6 år (max 16 børn) Mike Rasmussen og Per Toft Lørdag 9:30-10:30
Miniton 7-10 år (Max 24 børn) Mike Rasmussen og Per Toft Lørdag 10:30-11:30
Vi spiller badminton

I HBK skaber vi glæde og udvikler os gennem fælleskab og gode oplevelser

Som spiller i HBK:

Møder jeg omklædt. Jeg deltager aktivt og positivt i træningen og er en god kammarat både på og udenfor banen.
 

Som forælder i HBK:

Respekterer jeg trænerne og blander mig ikke i træningen.  Jeg motiverer mit barn til at udvise fair play, engagerer mig og bakker op om HBK´s aktiviteter. 
 

Som træner i HBK:

Møder jeg velforberedt og engageret i hallen, gør mig umage for at tilrettelægge en varieret sjov og kreativ træning. Jeg gør mit bedste for at udvikle den enkelte spiller, og er med til at skabe glæde, fællesskab og gode oplevelser.
 
 
Mathilde-og-Allan

Glæde

Udvikling

Fælleskab

Oplevelser