UNGDOM

Begyndere og let øvede

Badminton for begyndere og let øvede

Hvis du har lyst til at prøve en ny, sjov sport, hvor du udvikler din koncentration og kondition, er badminton er sport for dig. I Holbæk Badminton Klub går vi først og fremmest op i en  badmintonkamp med godt kammeratskab og kamp til stregen. Vi spiller sammen på tværs af aldre, så der hele tiden er nogle, du kan lære af og fra. Det er også vigtigt for os med sociale arrangementer som fx Natminton. 

Er du mellem 10-14 år så mød op i badmintonhallen i Holbæk Sportsby mandag eller onsdag kl. 16:00 – gerne lidt før og få fat i Per Toft.

Holdet er for friske piger og drenge, som er begyndere og let øvede. Derfor vil der også blive instrueret med henblik på at begge niveauer får stort udbytte af træningen. Træningen bygges op omkring nogle faste grupper på maks. 8 spillere, så det er vigtigt at man møder op hver gang for at gruppen kan fungere godt.

I den tekniske træning for begyndere fokusere vi på at have kendskab til de mest almindelige slag og lære at spille på begynderniveau. Mens for de let øvede fokusere vi også på at lære at spille på kampniveau D/C. Herudover vil der blive trænet fysisk og motorisk træning, der understøtter den tekniske træning. Træningen er koordineret med onsdagstræningen og den interesserede spiller vil med fordel kunne følge begge hold.

Du er velkommen til at kontakte Per Toft for mere information på  email toft-clemensen@outlook.dk  eller telefon: 24612710 

Træningstider HBK

Tilmeldning, træningstider og trænere​

Holdnavn Træner Dag Tidspunkt Tilmelding
Begynder og let øvede Markus Kruse og Sofia Slosiriarikova Mandag 16:00-17:30 Tilmeld hold
Begynder og let øvede Anna Mikhalkova Onsdag 16:00-18:00 Tilmeld hold
Frit spil for ungdomsspillere Fredag 15:00-17:00 Ingen tilmeldning
Start til badminton gennem leg, og lær de vigtigste grundteknikker. MiniTon er aktiv og sjov kvalitetstid for dig og dit barn!
Vi først og fremmest op i en badmintonkamp med godt kammeratskab og kamp til stregen. Vi spiller sammen på tværs af aldre.
Mathilde-og-Allan

Øvede og talent

Vi går op i at skabe et inkluderende og støttende træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og kan nyde badmintonsporten i fulde drag.
Vi glæder os til at se dig!