Storslået VM i Badminton i Royal Arena blev overværet af flere klubmedlemmer

Vi er utroligt begejstrede for at kunne dele den spændende oplevelse, flere af vores klubmedlemmer netop har haft ved det nyligt afholdte VM i badminton i Royal Arena.

En hel uge fyldt med intens badminton og fantastisk atmosfære var, hvad vores medlemmer blev vidne til. De var fyldt med glæde over den fantastiske stemning, der fyldte Royal Arena. Det imponerende setup og den energi, der fyldte hallen, gjorde det til en uforglemmelig begivenhed for alle tilstedeværende.

Maxime Moreels og Allan Sørensen sørgede for klubben ikke kun var med som tilskuer.

Medlemmerne havde ikke kun fornøjelsen af at være tilskuere, men også æren af at se vores egen Maxime Moreels i aktion som coach for de sydafrikanske spillere, vi op til VM ugen havde på besøg i Holbæk. Sammen med Allan Sørensen, deltog han også i en international træner konference med 135 trænere fra 35 lande, der blev afholdt i samarbede mellem det Danske og internationale badmintonforbund. At have de engagerede trænere er en sand gave for vores klub.

Der var dansk deltagelse gennem alle VM dagene.

Hele VM-ugen har været præget af dansk deltagelse, og vi vil gerne sende en stor lykønskning til medaljetagerne. Anders Antonsens præstation og velfortjente bronzemedalje. Ikke desto mindre stjal Kim Astrup og Anders Skaarup showet med deres enestående sølvmedalje på finaledagen. Det er præstationer som disse, der inspirerer helt hjem på gulvet i Holbæk Sportsby.

Det var et meget velafviklet event og alle involverede kan være stolte af at det blev afviklet i de imponerende rammer

Del nyheden

Seneste nyheder