Forældremøde i ungdomsafdelingen havde holdkampe i fokus

Ungdomsafdelingen havde 5/9 inviteret til informationsmøde, hvor forældre og trænere kom sammen for at diskutere og planlægge fremtiden for vores unge badmintonspillere. Det blev en time fyldt med information om holdkampe, forældresamarbejde og fokus på det sociale.

Holdturneringens betydning for ungdomsspillerne

Holdturneringen er en central del af vores ungdomsafdeling. Cirka 4-6 gange om året samles de forskellige årganges hold for at konkurrere mod andre klubber. Ud over det sportslige aspekt, hvor vinderen af gruppen går videre til DM for årgangen, er holdturneringen også en unik mulighed for at dyrke det sociale samvær i klubben. Det er her, klubånden virkelig trives.

Det er værd at bemærke, at niveauet er omhyggeligt afstemt, så spillerne møder jævnbyrdige modstandere på deres årgang. Træneren, Per, nævnte vigtigheden af holdkampenes rolle i udviklingen af spillerne. Gennem disse kampe lærer vores unge spillere ikke kun om sportens teknikker, men også om holdånd og socialt fællesskab.

Fællesskab og holdånd

Under mødet blev holdkonstellationerne præsenteret, og det blev klart, at der er hold i mange forskellige rækker. For at skabe de bedste muligheder for udvikling er der også brug for en vis grad af fleksibilitet på tværs af årgangene. Det sociale aspekt blev understreget som en vigtig komponent, der bygger en stærk klubånd. Fra

Det blev annonceret at den første holdkampweekend, der falder i uge 43. Dette bliver en spændende begivenhed, hvor vores unge spillere får mulighed for at vise deres kunnen og kæmpe for holdet. Der informeres via mail om de endelige hold.

Man kan se en oversigt over alle Holbæk holdende på Badmintonplayer.dk

Tilmelding til individuelle turneringer

For at sikre, at vores spillere får den bedst mulige oplevelse og konkurrerer på det rette niveau, skal man melde sig til individuelle turneringer i god tid. Som regel lukker tilmeldingen et par uger før selve turneringen.

Tilmeldingen til den korrekte række sker via Badmintonplayer.dk, den digitale platform til turneringsadministration. Her kan spillerne og forældrene vælge den rette række, der passer til spillerens færdigheder og udviklingsniveau, Spilleren starter i D rækken på sin årgang, men der er også tuneringer som er for begyndere, hvor der ikke tages hensyn til rangliste point mv. Ved at tilmelde sig i den rigtige række sikrer vi, at vores spillere får en udfordring, der matcher deres kunnen og giver dem en chance for at vokse som spillere.

TILMELD TIL TURNERING PÅ HJEMMEBANE SENEST DEN 7. september – Turneingen spilles søndag den 24. september og er for U13 C,D og U15 C,D

Se resten af årets ungdomsturneringer i Holbæk Sportsby (på hjemmebane)

Se 2023/2024 sæsonens kalender for alle ungdomsårgangene – I REGION ØST

Kom og tæl en senior kamp på hjemmebane

Ungdomsspillerne opfordres til at melde sig til som tællere til seniorhjemmekampe – Se kalenderen på forsiden, og meld til som tæller på https://www.facebook.com/www.hbk.dk eller til ungdom@hbk.dk.

Forældresamarbejde i USU (Ungdomsafdelingens Støtteudvalg)

USU (Ungdomsafdelingens Støtteudvalg) blev præsenteret som en vigtig brik i forældresamarbejdet. Forældre blev opfordret til at deltage aktivt og bidrage til arrangementer på enhver tænkelig måde. USU ønsker input, ideer og hjælp fra alle, der vil give en hånd med. Dette tætte samarbejde mellem forældre og klub er med til at skabe en stærk og inkluderende badminton klub.

Læs mere om USU og find link til den lukkede facebook gruppe

I sidste ende handler det om at dyrke sporten, udvikle vores unge talenter og skabe et fællesskab, der varer langt ud over badmintonbanen. Så lad os se frem mod en sæson fyldt med spænding, kammeratskab og fremragende badmintonoplevelser!

 

 

Del nyheden

Seneste nyheder