UNGDOM

Jump4Fun - kom og spil med

Holbæk Badminton Klub tilbyder sjov træning i samarbejde med DGI og Julemærkefonden

Holdet er for dig, der har lidt for meget på sidebenene, for dig, der har det lidt svært med at få gang i træningen, og for dig, som har andreudfordringer der gør, at du ikke føler, du passer ind på andre hold. Træningskal være sjovt – og det er Jump4fun.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte, når du har lyst. Kom, og prøv et par gange, om det er noget for dig 🙂

Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til atkontakte træner og foreningsguide Viktor Aagesen på mail:  viktoraagesen@gmail.com eller telefon:+45 21 31 96 97.

Alderen er fra 8-12, men skulle du være deromkring, så skal det ikke afholde dig fra at give det et forsøg – og ellers så kontakt os gerne.

Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden. I Holbæk har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Holbæk Kommune- du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet.

Mærk en forskel

Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi tager udgangspunkt i badminton, men træner på mange forskellige måder:styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og megetandet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi trænernemlig i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs.

Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning og nogle gange, lærer vi om sund og nærende kost.

 

to børn krammer hinanden og smiler på grund af jump4fun